Familiebedrijf: Bartels Timmerweken

Intensieve samenwerking Bartels & Puts

Bartels Timmerwerken en Puts Timmerbedrijf gaan een intensieve samenwerking met elkaar aan. We hebben samen een aantal succesvolle projecten voltooid waardoor wij in de toekomst nog intensiever gaan samenwerken.

Als specialist op het gebied van sloten, hang- en sluitwerk en inbraakpreventie komen wij vaak bij de klanten thuis. regelmatig werd gevraagd of wij ook een geheel nieuwe deur of kozijn konden leveren. Dit was voor ons aanleiding om een betrouwbare partner te zoeken. Door de samenwerking zijn wij in staat om u een nog uitgebreider diensten pakket aan te bieden en u als klant geheel te ontzorgen, waarbij u altijd de zekerheid heeft van een echte vakman.

Bel ons voor vrijblijvend advies of een offerte op maat.

077-351 1641

Bartels

Bartels

Timmerwerken

Timmerbedrijf: Har Puts

Al meer dan 35 jaar een begrip in de regio en daarbuiten!
Timmerbedrijf Har Puts is een familiebedrijf dat in de afgelopen 35 jaar vele projecten heeft gerealiseerd van kleine renovaties tot grote nieuwbouw projecten. Het begin was gemaakt toen Har Puts besloot een timmerbedrijf te starten. Het vakwerk dat daar uit voorkwam is nog steeds de basis van het succes van ons bedrijf.

Inmiddels staan beide zonen aan het roer en dat heeft er voor gezorgd dat de kwaliteitsnorm waarmee begonnen is nog altiijd de kracht van de onderneming is. Met het zicht op de toekomst is er niet alleen hard gewerkt aan innovatie in de werkplaats met de modernste machines, maar tevens bieden zij het meest hoogwaardige product. De zonen gaan geen uitdaging uit de weg op het gebied van technische mogelijkheden. Laat u inspireren door de verscheidenheid aan opdrachten die we uitvoeren.

“Wij gaan verder dan de standaard oplossingen“

hout dat werkt

Een sterke belofte van kwaliteit: 12 jaar verfsysteemgarantie

Van houten kozijnen, ramen en deuren moet u lang kunnen genieten.

Om te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten, bieden wij u samen met onze verfleverancier (Sikkens), hang- en sluitwerk leverancier (Maco en HMB) een uitzonderlijk kwaliteitsconcept:

“HPplus Comfort met 12 jaar garantie
op uw kozijnen, ramen en deuren”

Hiermee stellen wij een nieuwe norm op het gebied van comfort, waardebehoud, lange levensduur en effectieve bescherming met maximale zekerheid bij minimale verzorging.

Met de onderhoudsset bent u daar in een handomdraai mee klaar.
Voor kozijnen, ramen en deuren is er een en onderhoudslotion. Gebruik daarvan verlengt de levensduur van de hoogwaardige laklaag.

(0)